Üdvözöllek!

Amikor engem választasz az egyoldalas landing oldalad vagy bemutatkozó oldalad készítésére, számos előnnyel jársz. Egy ilyen oldal létrehozásával szem előtt tartom az igényeidet és azokat az elemeket, amelyek segítenek az online jelenléted hatékonyabbá tételében. Íme néhány a szolgáltatásaim közül:

1. Bemutatkozás: Az oldalad elsődleges célja, hogy bemutasson téged és a tevékenységedet. Egy jól megírt bemutatkozás segít az ügyfeleknek jobban megérteni, ki vagy, és mi a célod.

2. Szolgáltatás felsorolása és kis ízelítő: Az oldalon részletesen bemutatom a szolgáltatásaidat és megtervezem azokat az elemeket, amelyek elősegítik, hogy az ügyfelek világosan értsék, mivel foglalkozol. Rövid ízelítők és hasznos információk segítik az érdeklődőket.

3. Kapcsolati űrlap térképes jelöléssel: Az ügyfelek könnyen kapcsolatba léphetnek veled az oldalon keresztül. Az űrlap és a térképes jelölés segít az elérhetőség egyszerűsítésében.

4. Maximális SEO kidolgozás: Az oldal megfelelő keresőmotor optimalizálást kap, hogy könnyen megtalálják a potenciális ügyfelek, amikor online keresnek olyan szolgáltatásokat, amelyeket kínálsz.

5. Kulcsszavak keresése: Segítek a releváns kulcsszavak kiválasztásában, hogy az oldalad könnyen megtalálható legyen a keresőmotorokban.

6. Saját fotóid és jogtiszta képek feltöltése: Az oldalad személyesebbé válik a saját fotók és jogtiszta képek felhasználásával.

7. Domain név intézése 2 évre: A domain név kiválasztásában és regisztrációjában is segítek, és egy 2 éves domain név beállításával gondoskodok róla, hogy egyértelmű és könnyen megjegyezhető címe legyen az oldaladnak.

8. Tárhely előfizetés egy évre: Az oldaladra vonatkozó tárhelyet is biztosítom egy éves előfizetési időtartamra.

9. Bővíthetőség: Az oldal sablon alapú, ami azt jelenti, hogy később könnyedén bővíthető, ahogy nő az igényeid és az online jelenlét követelményei.

Ez az ajánlat kifejezetten azoknak szól, akiknek még nincs sok tapasztalatuk, és a weboldal az indulásukhoz segíthet. Az egyszerűsége és a hatékonysága révén az ilyen oldalak kiváló eszközök az ügyfelek elérésére és az üzleti célok elérésére.

Ezeket a szolgáltatásokat minden erőmmel és odaadásommal kínálom, hogy segítsek neked az online jelenléted sikerességében.

Nem csak egy weboldalt kapsz, hanem egy teljes körű támogatást az online szereplésed fejlesztéséhez.

Ha további kérdéseid vannak, vagy ha szeretnéd elkezdeni a projektet, ne habozz kapcsolatba lépni velem. Várom az együttműködést, és izgatottan várom, hogy segítsek elindítani az online jelenlétedet!

További javaslatok vagy változtatások természetesen mindig lehetségesek az oldalad egyedi szükségletei szerint.

-a fenti elemek csak bemutatásként szolgálnak, minden a te elképzelésed szerint lesz kialakítva,bármilyen stílusban-

Érdekel a szolgáltatásod

szeretnék több információt kapni.