Dobozi Kitti

Szakmai végzettségek : 

2013-ban szereztem meg szociálpedagógia alapszakon a diplomámat, az akkori EszterházyKároly Főiskolán. 

2017-ben a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen elvégeztem egy felsőfokú szakképzést, majd azelkövetkező években több tanúsítványt szereztem szociális és közigazgatási területenegyaránt.  

2020. augusztusban fejeztem be egy képzést, mint Life coach.

Dobozi Kitti 

szociálpedagógus szakember, life coach 

Közel 12 éve dolgozom és tevékenykedem segítő szakmában. Amikor pályát választottam, azt a célt tűztem ki magam elé, hogy segítsek, támogassak egyéneket, családokat, közösségeket az életük különböző területein. 

Az emberek közötti kapcsolatok és az egyéni fejlődés iránti elköteleződésem vezérel, és hiszem, hogy minden emberben rejlő lehetőségek kiaknázása kulcsfontosságú a teljesebb és boldogabb élet eléréséhez. 

Szakmai hátterem során olyan ismereteket és tapasztalatokat szereztem, amelyek lehetővé teszik számomra, hogy hatékonyan dolgozzak együtt gyermekekkel, fiatalokkal és felnőttekkel egyaránt. Az egyéni kihívások és nehézségek megértése és kezelése mindig a középpontban áll, és arra törekszem, hogy támogassam az egyének személyes és szociális fejlődését. Az egyedi szükségletek és körülmények figyelembevételével segítek az embereknek megtalálni azokat az erőforrásokat és stratégiákat, amelyek elősegítik a céljaik elérését. Legyen szó problémamegoldásról, konfliktuskezelésről, önfejlesztésről vagy életvezetési kérdésekről. Az ügyfeleimmel való együttműködés mindig az önállóság felé irányul. 

Az egyéni és csoportos üléseken, valamint a mentorálás által segítek az embereknek abban, hogy jobban megértsék saját érzéseiket és gondolataikat és megtanulják azokat a készségeket, amelyek előmozdítják a sikeres és a pozitív kapcsolatok kialakítását. Mindennap örömmel várom, hogy részt vehessek az emberek fejlődésében és az életük javításában.     Az emberek támogatása nem csak a munkám, hanem a szenvedélyem, az életem része, és azon dolgozom, hogy a legjobb tudásommal és képességeimmel segítsek azoknak, akik rám bízzák az útjukat. 

Lépj velem kapcsolatba

Dobozi Kitti

Mosonmagyaróvár

+3630-455-2072

coaching4newchanges@gmail.com

online zoom