Life&Body Platform Adatvédelmi Szabályzat

Utolsó frissítés: [2o23.1o.31.]

1. Bevezetés

A Life&Body platform (a továbbiakban: "Platform") székhely 1119 Budapest, Andor utca 21/C. fszt. 1.(a továbbiakban: "Üzemeltető") tiszteletben tartja az Ön (a továbbiakban: "Felhasználó") magánéletének és személyes adatainak védelmét. Ez az Adatvédelmi Szabályzat (a továbbiakban: "Szabályzat") bemutatja, hogy milyen adatokat gyűjtünk Öntől és hogyan használjuk, illetve védelmezzük azokat.

2. Az Adatok Gyűjtése és Használata

2.1. Regisztrációs adatok: Amikor Ön regisztrál a Platformon, bizonyos személyes adatokat, például nevét, e-mail címét és elérhetőségeit kérjük. Ezeket az adatokat a Platform számla- és fiókkezelési célokra gyűjti és használja.

2.2. Mini honlapok: A Szolgáltatók regisztráció során különféle információkat és anyagokat szolgáltatnak a mini honlapjaikon, például szakterületüket, referenciáikat, kapcsolati adataikat és egyéb információkat. Ezek a mini honlapok nyilvánosak, és a Felhasználók számára elérhetőek.

2.3. Kommunikáció: Amikor Ön kommunikál a Platformmal, például kérdéseket tesz fel vagy visszajelzést küld, a kommunikáció során megadott információkat a Platform rögzíti.

2.4. Tranzakciós információk: Amikor Ön termékeket vagy szolgáltatásokat vásárol a Platformon, tranzakciós információkat gyűjtünk, például a vásárlás időpontját és összegét.

3. Adatvédelem és Biztonság

3.1. A Platform kötelezi magát arra, hogy a Felhasználók adatait biztonságosan kezelje és védelmezze. A Platform megtesz minden ésszerű intézkedést az adatok védelme érdekében, beleértve a megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket.

3.2. Az Üzemeltető kötelezi magát a személyes adatok bizalmasan kezelni és nem adja ki harmadik felek számára azokat a Felhasználói beleegyezés nélkül.

4. Adatmegosztás

A Platform esetenként megoszthatja a Felhasználók adatait a következő esetekben:

  • Szolgáltatók mini honlapjainak nyilvánossá tétele.
  • A tranzakciós információk megosztása a fizetési feldolgozó szolgáltatóval a vásárlások teljesítése érdekében.

5. Felhasználói Jogok

A Felhasználók jogosultak az alábbi jogok gyakorlására az adatkezeléssel kapcsolatban:

  • Jog az adathozzáféréshez: A Felhasználó jogosult információkat kérni a róla tárolt adatokról.
  • Jog az adatmódosításhoz: A Felhasználó jogosult módosítani vagy frissíteni a róla tárolt adatokat.
  • Jog az adattörléshez: A Felhasználó jogosult kérni a róla tárolt adatok törlését.

6. Módosítások és Értesítések

A Platform fenntartja a jogot, hogy időről időre módosítsa ezt a Szabályzatot. Az esetleges változásokról értesítést küldünk a Felhasználók számára.

7. Kapcsolat

Ha kérdései vagy észrevételei vannak az adatvédelemmel vagy ezen Szabályzattal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken: [kapcsolat].

8. Fizetés

Fizetési Információk: A Life&Body Platform kizárólag éves díjfizetési lehetőséget kínál. Az éves tagsági díj 30 000 Ft évente. A fizetési módokról és további információkról részletesen tájékoztatást kaphat az oldalon a regisztráció során. 

A platform technikai működését a webnode biztosítja, beleértve a tárhelyszolgáltatást és webáruház működését.