Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) - Life&Body Platform

1. Felek

Ezen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: "ÁSZF") létrejött a Life&Body platform (a továbbiakban: "Platform") üzemeltetője, Könczöl Edina ev. (a továbbiakban: "Üzemeltető"), valamint a Platformon regisztrált szolgáltatók (a továbbiakban: "Szolgáltatók") között.

2. Éves Tagsági Díj

A Platformon regisztrált Szolgáltatók évente 30 000 Ft éves tagsági díjat kötelesek fizetni. Az éves tagsági díjat a Platform elfogadott fizetési módjai, beleértve bankkártyás fizetést és banki átutalást is elfogadják.

3. Szolgáltatók Regisztrációja és Mini Honlapok

3.1. A Szolgáltatók kötelesek a regisztráció során megadni bizonyos információkat és anyagokat, ideértve írásos és képi anyagokat. Ezek adatai és anyagai kerülnek feltöltésre a Platformon elhelyezkedő mini honlapokon. A mini honlapok tartalmazzák a Szolgáltatók szakterületét, referenciáikat, kapcsolati adataikat és egyéb általuk megadott információkat.

3.2. A Szolgáltatók évente kétszer jogosultak díjmentesen módosításokat végrehajtani a mini honlapjaikon.

4. Hozzáférés a Platformhoz

A Szolgáltatóknek nincs közvetlen hozzáférése a Platformhoz. A Platform tárhelyszolgáltatást és prémium szintű adminisztratív és üzemeltetési szolgáltatást biztosít a Webnode révén.

5. Regisztráció és Visszajelzések

5.1. A regisztráló Szolgáltatók azonnali üzenetben kapnak visszajelzést a sikeres regisztrációjukról a Platformtól.

5.2. Ezt követően azok emailben értesítést kapnak a következő teendőkről és kapcsolattartási lehetőségekről a Platformon.

6. Webáruház és Számlázás

6.1. A Platformon keresztül vásárolhatók termékek és szolgáltatások, valamint ajándékkártyák. A számlázás a számlazz.hu oldalon történik, ahol elérhető bankkártyás és banki átutalásos fizetési lehetőség is.

7. Jogviták Rendezése

A felek közötti esetleges jogviták esetén azokat elsődlegesen békéltető testületen vagy peres úton rendezik.

8. Adatvédelem és Felhasználói Jogok

A Platform kezeli a felhasználók személyes adatait az adatvédelmi irányelvei szerint. A felhasználóknak joguk van az adathozzáféréshez és az adattörléshez, amelyekkel kapcsolatos részleteket az adatvédelmi irányelvek tartalmazzák.

9. Módosítás és Érvényesség

Az ÁSZF-et a Platform fenntartja a jogát a módosításra, és az esetleges változásokról a felhasználók értesítést kapnak.

10. Kapcsolat

Az ÁSZF végez felhasználókkal és Szolgáltatókkal az elérhetőségekkel, ahol kérdésekkel és észrevételeikkel fordulhatnak a Platformhoz.